Tapahtumat

Tapahtumat ovat MOODin yksi tärkeimmistä jutuista ja olemme monessa mukana. MOOD-hankkeen viimeinen tapahtuma, MOOD KILLER, järjestetään maanantaina 27.3. Hanke päättyy 31.3.2023.

MENNEET TAPAHTUMAT

KEVÄT 2023

OSAKON LASKIAISPULLARIEHA 21.2.

PERHEELLISTEN OPISKELIJOIDEN HOPLOP-PÄIVÄ 18.2

YSTÄVÄNPÄIVÄN RUSETTILUISTELU 14.2.

KONTINKANKAAN HYVINVOINTIPÄIVÄ 14.2.

OSAKO GOES KÄRPPÄ-ILTA 8.2.

Huippusuosittu OSAKOn kärppäilta-saaga saa jatkoa!

Tällä kertaa OSAKOlaiset valtaavat Oulun Energia Areenan keskiviikkona 8.2., kun Kärpät kohtaavat Vaasan Sportin. OSAKOn jäsenenä lippu maksaa sinulle vain 10 euroa, muille 15e. Hinta sisältää myös haalarimerkin!

Lippukaupoille pääset KideAppissa keskiviikkona 1.2. kello 12 alkaen.

Lipun voit lunastaa ennen peliä kello 18:00 alkaen OSAKOn edustajalta Energia Areenan pääsisäänkäynnin läheisyydestä (Teuvo Pakkalan katu). Kiekko kilahtaa jäähän kello 18:30, joten muista olla ajoissa paikalla!

TYÖELÄMÄTAPAHTUMA LÖYLY: CV-KUVAUS BY MOOD, 25.-26.1.

VOHVELITEMPAUS 19.1.

SYKSY 2022

OSAKO X OULUN TEATTERI: DIIVA-NÄYTÖS 27.1.

Diiva on Laura Mattilan Oulun teatterille ohjaama ja dramatisoima elämännälkäinen kasvutarina ja kehityskertomus, joka perustuu Monika Fagerholmin samannimiseen menestysromaaniin. Tätä teiniyttä juhlistavaa riemukasta ja ravisuttavaa esitystä pääsee tänä perjantaina 27.1. seuraamaan myös OSAKOn kautta, kun käynnistelemme yhteistyömme Oulun teatterin kanssa!

OSAKOn kautta Wörtti-hintainen lippu näytökseen 10€. Hintaan sisältyy halutessasi myös teatterikierros, joka kestää 17:30-18:30. Itse näytös kello 19. Ilmoitathan lipunoston yhteydessä tuletko mukaan myös teatterikierrokselle. Liput myynnissä KideAppissa.

Teatteriyhteistyö on osa OSAKOn MOOD-hyvinvointihanketta, joka jatkuu Kulttuuri- ja opetusministeriön rahoituksella vielä maaliskuun loppuun saakka!

OSAKO GOES KÄRPPÄ-ILTA 14.12.

OSAKOn ja MOOD-hankkeen huikean huokeat Kärppäliput tulevat jälleen! Tällä kertaa Kärpät kohtaavat SaiPan Oulun Energia Areenalla, ja OSAKOlaisena pääset fiilistelemään matsia vain 5 € hintaan! Ei-jäsenille lippu 10 €. (Normaalihintaiset liput alkaen 25€.). Liput myynnissä tuttuun tapaan KideAppissa.

GLÖGI & PIPARI -TARJOILU 12.12. & 13.12.

OSAKO, MOOD-hanke sekä Oamkin Pidetään yhtä -kampanja tarjoilevat glögiä & jouluista purtavaa Linnanmaan sekä Kontinkankaan kampuksilla.

Hyvinvointiviikko

Maanantai – lauantai 21.11.–26.11.

Hyvinvointiviikko tulee taas!

Linnanmaan yhteinen hyvinvointiviikko järjestetään viikolla 47. Mukana ovat muun muassa OSAKO ja MOOD-hanke, OYY, YTHS, Oulun yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu, Unimove ja seurakunta. MOOD järjestää hyvinvointiin liittyviä tapahtumia ja tempauksia koko viikon ajan, niin ilmaisina kuin maksullisinakin. Maksulliset tapahtumat myynnissä KideAppissa.

Katso päiväkohtainen ohjelma alta:

MAANANTAI 21.11.

10:00-11:30 Yhdenvertaisuutta ja aamupalaa / Linnanmaa, 7A209

Starttaa Hyvinvointiviikko maanantaina virkistävällä ja hyvinvointia buustaavalla Yhdenvertaisuus-aamupalalla! Tule mukaan työpajaan ja pohtimaan, miten koulustamme voidaan aidosti tehdä sellainen yhteisö, johon kaikkien olisi mukava tulla opiskelemaan omana itsenään. Aamupala on ilmainen.

14:15-15:45 Pullaa, bingoa ja pelejä Messissä / Linnanmaa, Messi

Tule kampuskahvila Messiin nautiskelemaan rennosta yhdessäolosta ja pullasta! Ohjelmassa muun muassa lautapelejä sekä bingo, jossa tarjolla mahtavia palkintoja.

16:30-17:45 Joogatunti / Linnanmaa, Tanssisali 2

Kaipaavatko kehosi ja mielesi lempeää huomiointia opiskelukiireiden keskellä?

Tule mukaan Kokokehon pitämään joogaan kuulostelemaan, miten kehosi ja mielesi voivat, sekä oppimaan keinoja joiden avulla voit pysähtyä itsesi äärelle.
Joogatunti sisältää hermostoa aktivoivaa sekä rauhoittavaa harjoitusta sopivassa suhteessa. Tällöin kehomieli tasapainottuu ja stressitasot laskevat. Harjoitukset voivat vapauttaa kehoa jännityksistä ja stressistä, tuoden olemukseesi lepoa ja rauhaa.

Ohjaajana toimii psykofyysinen fysioterapeutti, joogaohjaaja, tanssi-liiketerapeuttiopiskeljia Kaisa Pernu Kokokehosta.

Joogatunti on ilmainen. Lunasta paikkasi tunnilla varaamalla lippu KideAppista!

TIISTAI 22.11.

11:30-13:30 Pelejä ja hengailua / Kontinkangas, Louhi 2 krs.

Lautapelejä ja hyvää seuraa tarjolla! Tule Kontinkankaan kampukselle hengähtämään hetkeksi – tai hengaile mukana vaikka koko kaksituntinen. Tarjolla tuoreita lautapelilisäyksiä OSAKOn valikoimasta!

13:30-14:30 Walk in -rentoutus / Kontinkangas

Chillaa välillä! Walk in -rentoutus on oiva tapa ottaa hieman iisiä kesken koulupäivän. Kontinkankaan Louhen salissa, paikan päällä valmiina joogamattoja.

14:30-15:30 Kehonpainotreeni / Kontinkangas

Innostaako kokonaisvaltainen kehonpainotreeni, jossa liikutaan luovasti ja leikillisesti? Luovasti liikettä kehonpainoharjoitteilla -tunnilla vahvistetaan ja mobilisoidaan koko kehoa kehonpainoharjoitteilla, joiden ideat kumpuavat tanssista, leikistä, luonnosta, akrobatiasta, itsepuolustuslajeista sekä joogasta. Jokainen voi säädellä rasitustasoaan erilaisilla variaatioilla sekä oman kehontuntemuksen mukaan. Varustaudu mukavilla ja joustavilla vaatteilla ja juotavalla. Ei ilmoittautumista, voit vain saapua paikalle.

16:00-17:00 Joogatunti / Kontinkangas

Olisiko nyt aika opetella olemaan zen?

Tunnilla harjoitetaan joogaa hatha-joogan pohjalta. Tunti aloitetaan rentoutumisharjoituksella ja se jatkuu kehoa lämmittävillä liikkeillä. Tunnin aikana käydään läpi perusasanoita (asentoharjoitteet), jotka haastavat ja voimistavat kehoa, parantavat kehon tasapainoa sekä lisäävät liikkuvuutta. Opit tunnilla ydinkohtia asanoiden turvallisesta linjauksesta sekä menetelmiä, jotka auttavat sinua rentoutumaan.

Varustaudu mukavilla ja joustavilla vaatteilla ja juotavalla. Ei ilmoittautumista, voit vain saapua paikalle.

18:00-21:00 Superpark-iltama / Superpark

Leikityttääkö? Huvituttaako? Tahtoisitko helliä myös sisäisen lapsesi hyvinvointia? No nyt sille on tarjolla oiva tsäänssi: Hyvinvointiviikon SuperPark-iltama! Tule siis kanssamme SuperParkkiin ja hurvittele sielusi kyllyydestä. Puiston ovet ovat auki opiskelijoille kello 18-21, ja voit saapua ja viipyä tuon aikavälin merkeissä juuri niin kauan kuin itse lystäät. Huom! Tapahtuma on päihteetön. Liput myynnissä KideAppissa, 10€/17€.

KESKIVIIKKO 23.11.

10:00-15:00 Hyvinvointimessut / Linnanmaa

Hyvinvointimessuilla koko Linnanmaan kampus virittäytyy viikon teemaan! Ständeilijöiden ohella mukana myös mm. aiempina vuosina suuren suosion saavuttanut Matin Makkarakoju™ (klo 11-14 Linnanmaan pallolla) sekä UniMoven näytetunteja (Linnanmaan Poiju-tilassa, kesto 20 min / näytetunti, voit osallistua tavallisissa opiskeluvaatteissa.)

11:00-14:00 Matin Makkarakoju / Linnanmaa

Päivän aikana UniMoven ilmaisia näytetunteja:

12:45 – 13:05 Aikuisbaletti (Poiju, OAMK 1. kerros)

14:00 – 14:20 Kehonhuolto (Poiju, OAMK 1.kerros)

14:40 -15:00 Dancemix (Poiju, OAMK 1.kerros)

17:30-21:00 Pelekääkkö nää pimiää -metsäretki

Pelekääkkö nää pimiää? Tai tykkääkkö katella tähtiä?

Nyt on oiva mahdollisuus päästä hieman haastamaan itseä ja kokea ainutkertainen luontoelämys pimeässä! Pelekääkkö nää pimiää -metsäretki on 3,5 tuntia kestävä retki Sanginjoelle. Retkellä on mukana opas, joka huolehtii niin teknisestä turvallisuudesta kuin myös turvallisen tilan periaatteista, jotta pimeässä luonnossa olemisen kokemus olisi mieluinen ja onnistunut. Täysin ilman lamppuja tai muuta keinovaloa siitä ollaan enintään yksi tunti. Lähellä on myös taukopaikka johon pääsee halutessaan tulistelemaan. Pimeydestä saa nauttia täysin rinnoin tai sitä voi tunnustella varovasti ikäänkuin varpailla vettä kokeillen.

Lisätietoa ja liput KideApp, 6€/10€.

TORSTAI 24.11.

09:00-12:00 Walk in -hierontaa / Linnanmaa

Onko paikat jäykkänä? Jumittaako?
Jos niskasi huutavat hallelujaa mutta hieronta on tuntunut tähän asti turhan tyyriiltä luksukselta, ei hätää: Hyvinvointiviikon walk in -hieronta helpottaa!

Terveystalon Rela-hierojat tarjoavat maksuttomia, lyhyitä niska-hartiaseudun hierontahetkiä kolmen tunnin ajan Linnanmaalla.

12:30 Taidekävely / Linnanmaa, Poiju

14:30 Taidekävely / Linnanmaa, Poiju

Tervetuloa nauttimaan hyvinvoinnista taiteen muodossa!

Oulun ammattikorkeakoulun taidekokoelmassa on yli 550 teosta, joista suurin osa on ripustettuna Linnanmaan kampukselle. Taidekierroksella tutustutaan muutamiin 1.–2.kerrokseen ripustettuihin teoksiin ja kuullaan niiden takana olevista taiteilijoista.

Kierroksen lähtöpaikka on Poiju-salin edessä ja mukaan mahtuu 20 ensimmäistä tulijaa.

16:15 Interfaith Dialogue Group / Linnanmaa, Tellus Frost Club

Interfaith Dialogue Group on seurakuntapastorien järjestämä keskustelutilaisuus, jossa erilaisista uskonnollisista taustoista tulevat pääsevät keskustelemaan uskontoon liittyvistä teemoista ymmärtääkseen toisiaan paremmin. Keskustelutilaisuus järjestetään Linnanmaan kampuksen Yliopiston puolella Tellus Frost Club-tilassa.

20:00-24:00 Trippibileet / 45 Special

OYY ja OSAKO ylpeänä esittävät: Hyvinvointiviikon poikkitieteelliset Trippibileet!

Nämä päihteettömät, ilmaiset bileet on kuorrutettu megakivalla ohjelmalla; tiedossa bingoa ja pubivisaa mahtavin palkinnoin sekä kirsikkana kakun päälle Hurmoksestakin tutun Strandin keikka. Lisäksi sadalle ensimmäiselle jaossa haalarimerkit ja (mikä tärkeintä) Trip-mehua.

PERJANTAI 25.11.

10:00-17:00 Päiväpatikointi Sanginjoella / Sanginjoki

This event is meant specially to our dear exchange students so it’s organized in english only!

Welcome to a day hike in a nature reserve just 20 kilometers from the city center of Oulu. The hike in the diverse terrain of Sanginjoki is prepared and led by a professional nature and wilderness guide trained in Finnish Lapland. Just pack a lunch and hop on board!

This event is organized together with Local Wilderness Oulu.

For more information and tickets, please see KideApp.

LAUANTAI 26.11.

13:30-14:30 Ilma-akrobatiatunti / Tankotaivas

14:45-15:45 Ilmajoogatunti / Tankotaivas

16:00-17:00 Tankotanssitunti / Tankotaivas

Tekisikö mielesi kokeilla tankotanssia, ilmajoogaa tai ilma-akrobatiaa? Hyvinvointiviikolla sekin luonnistuu!

Oululaisen tanssistudio Tankotaivaan tunnit järjestetään lauantaina klo 13:30-17:00 välisenä aikana. Tarkemmat tuntitiedot ja liput (jotka suuresta suosiosta johtuen on jo lähestulkoon myyty loppuun) löydät KideAppista. Hinnat 6€/12€.

——————————————————————————————

Movie Night – Leffailta

Kuukauden ensimmäinen keskiviikko kello 18:00

Mitä: Leffaillat
Missä: Elokuvateatteri Star
Päivämäärät: 7.9., 5.10., 2.11.,7.12.
Liput: 5€ OSAKOn jäsenet, muut 10€

——————————————————————————————

Mielenterveyspäivän Vohveleita ja sympatiaa -tapahtuma

Kansainvälisen mielenterveyspäivän kunniaksi OSAKO ja MOOD tarjoavat vohveleita ja sympatiaa. Järjestämme tapahtuman Vohveleita ja symptiaa maanantaina 10.10. klo 11-14 OSAKOn keittiössä. Tervetuloa herkuttelemaan ja porisemaan matalalla kynnyksellä! P.s. Vohvelit saatavilla vegenä ja maidottomina.

Back to Kampus

Torstaisin syys-lokakuun aikana

Tuntuuko kampukselle palaaminen vaikealta? Eikö etäilyn jälkeen kampus ole vielä tuttu? Eivätkö opinnot etene, koska kampukselle tuleminen tuntuu haastavalta? Tutustu kampukseen yhdessä Oamkin kampusopo-Elinan, MOOD-hankkeen Lean ja OSAKOn Helenan kanssa! ✨

Back to Kampus -tapahtumat auttavat sinua tutustumaan kampukseen ja muihin samassa tilanteessa oleviin opiskelijoihin. Syksyn tapahtumissa ohjelmassa on muun muassa lautapelejä, kampuspiknik sekä aarrejahti. 🎲

Mitä: Back to kampus -tapahtumat 15.9., 22.9., 29.9., 6.10.
Missä: Linnanmaan kampus, pääovi C
Kenelle: Sinulle, joka koet kampukselle palaamisen haastavaksi

Hyvän olon päivä Linnanmaan kampuksella

Tiistaina 20.9.2022 klo 9:30-14:30

🥱 Tarvitsetko hengähdystauon syksyn kiireiden keskellä? Kaipaatko rentoutumista luentojen välissä?

🌞 Viime keväänä Kontinkankaan kampuksella huippusuosituksi noussut tapahtuma saa nyt jatkoa, kun terveydenhoitajaopiskelijat tuovat hyvää oloa Linnanmaan kampukselle 20. syyskuuta kello 9:30–14.30.

🌲 Luvassa on mm. metsärentoutusta ja erilaisia toiminnallisia pisteitä, joiden teemoina ovat aivoterveys, rentoutus, ravitsemus, uni ja liikunta. Tapahtumalla pyritään edistämään opiskelukykyä sekä mielen hyvinvointia.

KEVÄT 2022

OSAKO goes tankotanssi & hammock tricks

Lauantaina 15.1.2022

Hyvinvointihanke MOOD vie meidät tankotanssin ja hammock tricks -ilmatemppuilun maailmoihin tammikuussa! 😍

Aktiiviliikkujan palautuminen + kehonhuolto -hyvinvointitapahtuma

Tiistaina 8.2.2022 klo 16.00, Zoom

Harrastatko liikuntaa? Maltathan myös antaa kehosi palautua suoritusten välillä sekä huoltaa aktiivista ja jopa rasittunutta kehoasi? Etenkin etäilyn aikana kehonhuolto on erityisen tärkeää, jotta jaksat niin arjessa kuin harrastuksissasi.Tervetuloa MOODin järjestämään palautumis- ja kehonhuoltoharjoitukseen! Luvassa on nopea tietopaketti aiheesta sekä kehonhuollollinen käytännön harjoitus. Harjoituksen vetävät Oamkin fysioterapeuttiopiskelijat Antti Rinnankoski ja Niko Holappa.

Hyvinvoinnin SUPERVIIKKO

Maanantai – lauantai 14.3.–19.3.2022

Hyvinvoinnin SUPERVIIKKO tarjoaa koko viikon verran reipasta, rentoa ja riuskaa yhdessäoloa ja toimintaa.

Kontinkankaan hyvinvointipäivä

Keskiviikkona 20.4.2022

Kontinkankaan hyvinvointipäivässä on mukana rutkasti hyvinvointia tukevia toimijoita ja tahoja, ja lisäksi terveydenhoitajaopiskelijat vetävät hyvintointiteemaisia rasteja.

Kevätretriitti

Keskiviikkona 4.5.2022

Retriitin ohjelmaan kuuluu mm. ohjattua meditaatiota, kampuskävely pihapiirissä, rentoutumisharjoituksia, mahdollisuus omaehtoiseen hiljentymiseen kampuksen hiljaisessa huoneessa sekä mahdollisuus vaikkapa kirjan lukemiseen tai käsitöiden tekemiseen rauhallisessa ympäristössä.

Elokuvailtamat

Heinäkuu 2022

Elokuvailtamat järjestetään Linnanmaan kampuksella Rakuunassa joka torstai.

Pikinen Poloku

Torstaina 11.8.2022

Kuinka tuttu Oulu ja muut oamkilaiset ovat sinulle? Pikinen Poloku on ympäristötaidepolku, joka kiertää Pikisaaren rannat ja metsät, eksyen myös Vanhalle Villatehtaalle. Lähde OSAKOn opastamalle kierrokselle tutustumaan taiteeseen, Ouluun ja uusiin tuttavuuksiin.

Sieniretki

Tiistaina 16.8.2022

OSAKO ja hyvinvointihanke MOOD järjestävät yhdessä sieniasiantuntijan kanssa sieniretken. Retki järjestetään 16.8. kello 17:00-20:00. Tapaaminen Auranmajan punaisen rakennuksen eli kioskin edessä. Osoite: Alakyläntie 634, 90540 Oulu.

SYKSY 2021

Valmentaja Mikko Törmälehdon luentosarja

Keskiviikkona 6.10., torstaina 14.10. ja torstaina 4.11.

Hyvinvointikoulun Mikko Törmälehdon luentosarja, joka koostuu kolmesta hyvinvointiaiheisesta luennosta – Löytöretki muutokseen, Löytöretki tavoitteisiin sekä Löytöretki palautumiseen.

Hyvinvointiviikko Linnanmaan kampuksella

Hyvinvointiviikko järjestetään 11.-15.10.2021. Pysy kuulolla, sillä luvassa on muun muassa huikeita hyvinvointiluentoja, mielenkiintoista messuohjelmaa ja paljon muuta!

  • Hyvinvointipäivä Linnanmaan kampuksella ti 12.10. kello 10–14.
    • Messuilla voit tutustua hyvinvointialan toimijoihin! Tervetuloa Oamkin 2. kerrokseen!
    • Kartta löytyy täältä.
  • OSAKO goes Superpark torstaina 14.10. kello 18–21 Superparkissa. FB-eventtiin tästä.
  • Hyvinvointibileet torstaina 14.10. kello 21 alkaen Kaarlessa. FB-eventiin tästä.